Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Deleordninger » Nogen som kan hjælpe
Skrevet af Beskeder
Far8940

Indlæg : 1
Skrevet : 08-03-2017 11:13:23  
Hej Alle

Har 2 spørgsmål som jeg har svært ved at finde nogle regler for, så håber en af jer ved noget om det eller måske kan guide/fortælle mig, hvor jeg kan få et svar på mit problem.

Lidt bagrund om dele af vores børn.
Har 2 børn med min ex kone. Der er fælles forældremyndighed på begge børn. Den største er 11, snart 12 og har valgt at han vil bo hos mig, da han ikke kan med hans mor's kæreste.
Den mindste er 8 og hun bor hos os begge 7/7. Indtil videre går det fint på denne her måde. hun giver udtryk for hun trives i det.

Det første problem handler om samvær og ferie. Da min søn ikke kan med hans mors kæreste, så har han følt sig nødsaget til at tage en beslutning om at flytte fast hjem til mig. Det er jeg selvfølgelig glad for, da jeg har mulighed for at være sammen med ham hver dag. Men min søn har lidt svært ved at forstå, hvorfor hans mor ikke viser større interesse for at være sammen med han, da vi har lavet en aftale om at hun må komme ud og hente hvornår hun har lyst og hun må også være på besøg hos os, hvis det vil gøre det lette for hende at være sammen med ham. Men hun gør ikke meget for at se han. Heller ikke ferie bliver der gjort meget ud af. Max 1 uge om året har hun ferie samme med dem, godt nok har hun dem i 2 uger, men i den anden uge er de hos hendes forældre, deres bedste forældre. Men 1 uge om året ud af 5-6 uger hun har til rådighed. Findes der ingen regler på dette område??? 


Det næste går på at i den uge, hvor jeg ikke har min datter/den mindste, vil moren ikke have at min datter kontakter mig. 
Hun har fået en Tableet af sin mor og den havde hun fået med hjem til os en uge. Efter aftale med moren måtte jeg godt hjælpe min datter med at installer apps på den. Så vi har installeret skype, som min datter synes var vildt fedt, da hun så bland andet kunne skype mig om aftenen og sige godnat og det gjorde hende rigtig glad. 
Da hun så kom hjem til mig i mandags, havde hendes mor forbudt hende at kontakte mig imens hun var hjemme hos hende. Må man godt forhindre sit barn i at kontakte sin egen far ????

Har søgt på nettet og synes det er rigtig svært at finde noget konkret på det.
Det er mest folks holdninger og meninger til det. Men det hjælper mig ikke så meget. For har tænkt mig at konfrontere min ex kone med det. 
Men det hjælper ikke noget, hvis jeg ikke har noget konkret på det.
For er sikker på hun er ligeglad med mine holdninger, da hun heller ikke dele samme mening angående hvilket ansvar man har overfor sine børn.

På forhånd tak 

Mvh Far8940 

« Forrige   1 / 1   Næste »

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook