Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Majbritt Mikkelsen | Blogger på delebarn.dk


Majbritt Mikkelsen - Præsentation


Majbritt Mikkelsen


Jeg er soloselvstændig tekstforfatter og arbejder til daglig med journalistik og kommunikation i mange former. 

Derudover blogger jeg på www.majbrittmikkelsen.dk, hvor jeg slipper mine  hverdagsbetragtninger løs og skriver om det sjove, det triste, det vigtige, det fine og det finurlige. Bloggen er en slags ”livsblog” med det formål at kradse lidt i overfladen, prikke, stikke, underholde og også gerne give anledning til refleksion. Du er mere end velkommen til at kigge forbi.

Privat er jeg mor til 2+3 børn og lever på godt og ondt (mest godt) i en sammenbragt familie, hvor alle 5 børn bor skiftevis hos os og deres andre forældre én uge ad gangen. 

Jeg blev skilt fra mine børns far for snart 8 år siden og har siden været igennem hele rumlen fra i grove træk at ønske ham død og borte og til i dag at have et solidt, åbent og ærligt samarbejde omkring vores to børn. Det har været en lang (og hård) rejse, men det er lykkes. Og jeg vil til enhver tid turde stille mig op på Himmelbjerget og råbe så det gjalder ud over hele Jylland, at ”for mine børn har det gjort en kæmpe forskel at begrave stridsøksen, sluge de sidste 23 kameler og se at komme videre. Det er kommet tifold tilbage!”

Og jeg ved bestemt godt, at det kan være langt fra nemt at vende skuden. Og jeg har om nogen heller ikke opskriften på hverken dét eller på hvordan man skruer det optimale liv sammen i en sammenbragt familie. Men jeg har mine erfaringer, og det blogger jeg om her på delebarn.dk.

Jeg håber du har lyst til at læse med, kommentere, dele eller på anden vis give din mening til kende. 

Majbritt 

Copyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook