Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 TROLDE, om mennesker som har andre i deres vold


Boganmeldelse

Anmeldelse af Henriette Eiby Christensens bog: TROLDE, om mennesker som har andre i deres vold.

Henriettes bog beskriver rigtigt fint de processer der gennemgås i samlivet med en Trold. Det er tydeligt igennem bogen at Henriette ved hvad hun skriver om. Mange scenarier beskrives med en helt præcis indsigt, som man kun kan have ved at have følt oplevelserne selv. Bogen giver gode råd og ideer der kan hjælpe læseren ud af ”Troldes” magt. Lever man med en trold i sin umiddelbare nærhed eller er man tæt på en person der gør, er "TROLDE, om mennesker som har andre i deres vold" det oplagte valg til næste udvidelse af bogreolen eller til en kærlig pakke i stedet for den obligatoriske blomst :)

En af de beskrivelser Henriette har på Trolde er, at Trolde er så dygtige, at de kan få andre mennesker til at tro, de er dumme og få dem til at stole på, at Trolden har ret, selvom de får ondt i maven af det Trolden siger og det igen ikke føles helt rigtigt.

I bogen er skrevet et rigtigt godt råd som jeg gerne vil fremhæve.”HUSK, hvis det føles forkert, så ér det forkert og du behøver ikke at kunne argumentere for og imod som en anden amerikansk advokat. Du skal bare huske følelsen og finde ud af om det er sådan, du vil have det……” – Det er da til at tage og føle på !

Jeg er sikker på at mange vil få meget ud af at læse Henriettes bog, også selvom de ikke lever under samme tag som en Trold – Men måske har en Trold i familien, på den anden side af hækken og/eller måske dagligt deler arbejdsplads med en.

Læs mere om Henriette Eiby Christensens andre udgivelser på henriettec.dk

Anmeldt af adm. direktør Helle Laursen Petersen, delebarn.dkCopyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook