Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Snak om angst og depression

 

  

Boganmeldelse

Anmeldelse af "SNAK OM ANGST OG DEPRESSION….. med børn og voksne i alle aldre"  af Karen Glistrup

Karen Glistrup har skrevet en bog som man kan bruge i fællesskabet med børnene, udover letlæselige beskrivelser af de forskellige situationer man kan stå i med en psykisk syg og/eller psykisk ustabil, som man kan læse i fællesskab, er der også nogle grå områder i bogen som er direkte henvendte til den voksne med god råd og forklaringer. Bogen er rigt illustreret med tegninger som lægger op til den gode samtale med barnet, ligesom den er fyldt med gode råd til selve afviklingen af samtalen. 3 markante råd er:

·         Vis anerkendelse, venlighed og tillid
·         Vær tydelig
·         Vær nærværende

Overlæge dr. med. og stifter af PsykiatriFonden Jes Gerlach skriver bl.a. at denne bog er et længe savnet hjælpemiddel til at bryde tavsheden om følelser i samspillet mellem børn og voksne – og at den er vejen frem mod mere åbenhed og mental sundhed…. Det er store ord, men efter jeg har læst bogen forstår jeg hvad han mener.

Det er en ualmindelig velskreven bog i et sprog der gør det nemt at tage fat på de svære emner, som jeg vil anbefale til alle der skal have ”den svære snak” om psykisk ustabilitet med børn.

Anmeldt af adm. direktør Helle Laursen Petersen, delebarn.dkCopyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook