Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Det næstbedste - Når far og mor ikke bor sammenAnmeldelse af Det næstbedste – når far og mor ikke bor sammen.

Det næstbedste – når far og mor ikke bor sammen.  
Af Camilla Semlov - Forlaget INDBLIK ISBN 978-87-93068-22-3


 
Camilla, som er Socialrådgiver og Familierådgiver igennem mange år, har skrevet denne bog med udgangspunkt i alle de ting, hun gerne selv ville have vidst, da hun blev skilt i 2004.

Camillas udgangspunkt er meget nærværende og den røde tråd er barnet i centrum, samt at det næstbedste, når mor og far nu ikke kan have den lykkelige kernefamilie, kan være rigtigt godt – OG i hvert fald meget bedre end at være i en ”kerne”-familie hvor de voksne i virkeligheden ikke har lyst til at være.

Bogen beskriver rigtig godt feltet imellem mor, far og bonusser, hvor det er svært at bede folk (læs bonusser), om at tage ansvar og så på et senere tidspunkt ikke have lyst til at dele dette ansvar i en given situation. Det er en af de svære nødder at knække i vores nye familieformer – Dette beskriver Camilla med en indsigt, der viser at hun har slugt mange kameler på fællesskabets alter og at hun har gjort det for at give sit barn et fint og sammenhængende liv på tværs af de nye familieformer, der kommet til efter forældrenes brud.
 
’Det næstbedste – når far og mor ikke bor sammen’ er spækket med egne oplevelser og masser af gode råd. Denne bog burde være obligatorisk til alle forældre der ikke længere bor sammen. 

Nogle få af de mange gode råd i bogen:

• Tiden med jeres barn er ikke jeres tid, det er BARNETS tid
• Vær åben for en ide, selvom du som udgangspunkt er imod den. Det fremmer det gode samarbejde.
• Vores trivsel som forældre, smitter af på vores børns trivsel.
• Man har svært ved at lytte, hvis man er sikker på, at man har ret.

Anmeldt af Adm. direktør Helle Laursen Petersen, delebarn.dkCopyright 2009 - 2021 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook