Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Børn skriver til børn om skilsmisse - delebarn.dk


Anmeldelse af Børn skriver til børn om skilsmisse

Børn skriver til børn om skilsmisse, af Birgit Madsen

Dette er bogen til dig og dit delebarn. Børn af skilte forældre føler sig ofte alene i verden. I denne bog fortæller 20 børn og unge i alderen 9-15 om deres oplevelser i forbindelse med forældrenes skilsmisse.

Børn er ofte indrettet således, at de føler sig alene i verden med deres følelser og tanker, heldigvis er det også således at hvis de møder eller læser om andre med samme tanker og i samme situation - ja, så føler de sig ikke længere ensomme og så er de nok ikke så alene og dermed bliver situationen meget lette at acceptere.

I bogen er der tanker om den sorg og smerte det er, når mor og far ikke kan finde ud af tingene sammen. Der er beskrivelser af tilværelser som - for en tid - er gået i stykker. Ensomhed, svigt, vrede, afmagt, jalousi, skyld og loyalitet er noget af det børnene skriver om. Men bogen handler heldigvis også om, at det godt kan lade sig gøre at have et godt liv, selvom mor og far er skilt.

Bogen kan læses af børnene alene, men er også rigtig god at bruge som oplæg for børn og forældre til en snak om hvordan det har været i Jeres egen familie.

Andreas 11 år fortæller bl.a. - Efter et halvt års tid fik min mor en ny kæreste. I starten kom han og besøgte os sammen med sin datter, som er på samme alder som min mellemste lillebror. 3-4 måneder efter flyttede de ind. - Det var en mærkeligt at tænke "Så, nu kommer der en anden istedet for min far". Men ellers ved jeg ikke rigtigt hvad jeg syntes om det. Han er meget flink, og når det nu skal være, er han, som jeg syntes, en papfar skal være. Det er  faktisk noget vrøvl at kalde sådan en for en papfar, for han bliver aldrig min far, og han er ikke lavet af pap. Men jeg kalder ham det alligevel.

Bogen er klart anbefalelsesværdig - derfor har vi valgt at sælge den her på delebarn.dk.

Den kan købes HER for kr 149,- plus porto.

Anmeldt af Adm. direktør Helle Laursen Petersen, delebarn.dkCopyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook