Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 'Mere end pap og bonus, sådan bygger i en ny familie'

 

 

Boganmeldelse

Anmeldelse af Mette Bender’s bog:
Mere end pap og bonus, sådan bygger i en ny familie. Gads forlag.

Håndbogen til alle som lever i ”den nye” familiestruktur. Bogen giver en rigtig god belysning af forskellen på dine, mine og vores børn. Bogen kommer godt omkring alle de udfordringer den nye familie står overfor, ligesom den giver mange gode råd til håndteringen af børnene i de sammenbragte familier. Et af de råd jeg personligt har hæftet mig ved er forventningsafstemningen, når den er på plads er det nemlig en overkommelig opgave at lave fælles regler, holde fast i reglerne og stå tæt sammen.

Bogen er også en god øjenåbner omkring det at børnene rent faktisk lever i to hjem og den respekt vi voksne skal have omkring dette. Et lille eksempel er at vi fx får ketchup til pomfritterne og i det andet hjem får de remoulade, ingen har spurgt børnene – Det er BARE deres hverdag.

Nøglen til succes får man ikke, hvor gør man det? Til gengæld får man et rigtigt godt vink og en vejviser der fortæller at det er hårdt arbejde og at der skal en del selvopofrelse til… Og det er da ganske vist.

Med Mettes bog i hånden er man et stykke på vej, brug den som læsebog eller som opslagsværk. Mange af de gode råd i bogen kan ikke gentages for tit. GOD & VELSKREVET BOG, tak for den fra en bonusmor.

 

Anmeldt af adm. direktør Helle Laursen Petersen, delebarn.dk

 

 Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook