Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Anmeldelse af Jakob Tingleff - Ulige Uger - Standup


Jakob om Ulige uger

 

Anmeldelse af 'Ulige uger'

'Ulige uger' - Et stand up show om livet efter skilsmissen. 

Af og med Jacob Tingleff

 Vi fra delebarn.dk var inviteret til premiere og vi har ikke fortrudt, at vi sagde JA TAK.

Der er absolut ikke noget sjovt ved at blive skilt – og dog!

Jacob har brugt sin egen erfaring fra ”skilsmisselandet” – I showet deler han ud af oplevelser med bl.a. Statsforvaltningen, sit nye syn på (især mødrene) forældrene i hans børns skole, det at være bange for ikke at gøre det lige så godt som ”den anden forælder” og ikke mindst det at genfinde sig selv som menneske oven på en skilsmisse og dermed også adskillelsen fra sine børn.

Ud over skilsmissen kommer Jacob også omkring finanskrisen. Her er hans bud på finanskrisens udspring kommet fra villaen, som han købte da boligmarkedet var på sit højeste og måtte sælge i skilsmissens time – da finanskrisen var på sit højeste. Det er værd for en økonom at spidse ørene her – Måske han er inde på noget af det rigtige :-)

Vi grinede hele vejen til Kalundborg efter forestillingen. For pokker hvor var det sjovt, især beretningen om hans møde med Statsforvaltningen Danmark. Gitte som myndighedspersonen hedder i showet, Gitte har det skønneste familiebillede stående på sit skrivebord !! Så det første der møder dig på dette (for dig) ubehagelige sted er et mentalt baseballbat lige midt i ansigtet der fortæller dig at Gitte godt kan – og du ikke kan!

Vi anbefaler hermed Danmarks Statsforvaltning til at hyre Jacob Tingleff til deres julefrokoster – Jeg er sikker på at de ud over det sjoveste grin også får lidt til selvindsigten – OG måske Gitte får fjernet sit glansbillede af en familie fra sit skrivebord :-)

Ulige uger kan opleves på Frederiksbergscenen indtil 1. november 2014 – Vi anbefaler jer alle at tage ind og opleve Jacob Tingleff. Hans humor, glimt i øjet, vid og hans indsigtsfulde måde at ”servere” sine egen skilsmisse på, er bestemt en aften værd. TRO MIG, i får lyst til at klappe jer selv (og sidemanden) på lårene af grin. 

Jacob Tingleff har været professionel stand-upper siden 1995. Han er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole og hans første filmkomedie er i skrivende stund under optagelse. Han har desuden skrevet manuskripter til "Langt fra Las Vegas" og "Hjælp det er jul". På Nørrebro Teater har han bl.a. været medforfatter på den royale komedie ”Kronprinsen og Danmark.”
 

Anmeldt af:

Adm. Direktør Helle Laursen Petersen, delebarn.dk

 Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc