Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Vi ser ikke vores børn » Min kæreste ser ikke sin søn
Skrevet af Beskeder
Stjernebarnet

Indlæg : 1
Skrevet : 19-06-2013 01:52:07  

Min dejlige kæreste(en kvinde) har en søn fra tidligere forhold. drengen bor hos sin biologiske mor(H), og har gjort det fast fra han var tolv år. Det er meningen at H skal oplyse min kæreste om sønnens telenon nr eller mail adresse eller at min kæreste som minimum skal kunne komme i kontakt med sin søn gennem sin eks, men i de sidste to år har min kæreste ikke set sin søn og H har gjort alt for at dette ikke skulle være muligt. Både H og sønnen har fået hemmeligt nummer og H har sørget for at sønnen har blokeret min kæreste på facebook samt at han ikke svare på sin mail adresse. For nogle måneder siden søgte H om at min kærestes adoption af sønnen blev ophævet, men min kæreste nægtede på det tidspunkt.
For nogle uger siden sendte min kæreste dog en ansøgning af ophævelse af adoptionen da hun gerne vil videre og kunne leve et nyt liv sammen med mig uden konstant at skulle blive såret ved mindet om sin søn.

min kæreste har nu fået svar fra det offentlige hun har fire uger til at fortryde sit ønske om ophævelse af adoptionen, hun har efterfølgende talt med dem og sagt at hun ikke ønsker ophævelsen men kun hvad der er bedst for barnet.

Er der andre som har prøvet noget lignende og hvordan forholder hun sig fremover.

« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook