Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Deleordninger » 7/7 ordning med socialt udfordret barn på 9 år
Skrevet af Beskeder
Chrand

Indlæg : 1
Skrevet : 10-07-2017 12:38:48  
Hej.
ja som overskriften fortæller så kører jeg en 7/7 ordning med min søns far og har gjort det siden 2013/2014

vi gik fra hinanden da vores søn var knap 1 år. Efter aftale flyttede jeg tilbage til min fødeby og min søn har boet her lige siden (2010-2017)

hans far valgte at flytte hertil i 2013 og ønskede derefter en 7/7 ordning. Hvilket jeg gik med til.

det viser sig dog at allerede i børnehaven udviste min søn nogle sociale problemer. Han bliver hurtigt meget aggressiv og følelsesladet og har svært ved at være i sine følelser. Dette ikke gjort bedre af at hans far altid har været meget hård og kritisk ved ham.

hans far har siden 7/7 ordningen startede op giver udtryk for at han så absolut ikke bryder sig om hvor vi bor og i 2015 vælger han at flytte sammen med kæresten på Amager (ca 20 km væk)

vi forsøger stadig at holde 7/7 ordningen men da jeg ikke har bil og hans far bliver ved med at melde ham til aktiviteter på Amager gør det svært for mig at få ham afsted til div. Aktiviteter i hverdage og hjem i seng til tiden, når han er hos mig.

problemet ligger nu i at hans far har købt nyt hus sammen med kæresten, fået en lille ny baby og mener at vores søn har bedst af at flytte til ham og gå i skole der.

vores søn er socialt udfordret og finder det svært at gå i skole. Hannkommer tit op og toppes med klassekammerater og lærer og reagerer generelt meget voldsomt på at lære nye ting eller få stillet krav.

når han kommer hjem fra sin far er han på krigsstien. Han har et grint sprog og farer op ved det mindste krav. Det kan tage mig lang tid at samle ham følelsesmæssigt op efter en uge der. Jeg har mange kampe med ham her hjemme og hans far mener at det er pga at jeg er for blød da han jo ikke har problemerne hos ham.

i lang tid har min søn reageret meget voldsomt bare jeg nævner at han skal tale med sin far, fx. Vedrørende en god skoledag. Han reagerer med at flå sig selv i håret, græde hysterisk og banke hovedet ind i væggen. Når jeg så får talt ham til ro fortæller han ofte at hans far ikke mener at de har en ordentlig samtale, bliver rasende og han så ikke ved hvad han skal sige da han bliver bange. Generelt har min søn altid udvist frygt for at tale med sin far sa far bliver meget gal og råber og skriger. Han har altid haft en kæmpe temperament.

vores søn har fra han gik ud af børnehaven og til starten af 1 klasse haft et problem med at holde på vandet. Hans far reagerede ofte med at skælde meget ud og gøre vores søn meget flov. Vores søn har det dog med at fordybe sig meget i det han foretager sig og så lader han alt andet vente. Heriblandt når han skal på toilettet. Det resulterede i et barn der var så bange for at fortælle hans far når der havde været uheld, kunne gå i meget lang tid før det blev opdaget.

da vores søn har det vanskeligt har jeg sat gang i PPR, lærer, pædagoger og skolepsykolog for at då hjælp til ham. Her kommer problematikken så:
jeg mener ikke at det er forsvarligt at flytte han fra sine kendte omgivelser. Jeg mener tilgengæld at det eneste rigtige er at få ændret 7/7 ordningen så han kan få ro på og ikke skal tage stilling i en lige fordeling af hans hjem. Jeg mener at hans behov er at blive hvor han føler sig tryg (jeg er overbevist on st han reagerer så voldsomt hos mig er fordi at hans følelser bliver neglicheret hos hans far)

hans far har brugt megen energi på at prøve at overtale mig og vores søn til at flytte og efterhånden har han solgt ideen så godt til vores søn med "kort til stranden" "stor have med trampolin" "en hel kælder til når du bliver stor nok" "en fed ny skole" osv osv... så det er klart at vores søn finder det spændende og fantastisk.

jeg har valgt nu at stille mig på bagbenene efter at hans far har sagt at han vil have ham boende hos ham og det har startet en kæmpe konflikt. Jeg har i mange år føjet hans far for så skulle vi ikke ud i konflikter om hvad og hvem der er bedst men nu har jeg kontaktet statsforvaltningen for at få nedsat samværet, da jeg mener at det er hvad min søn har brug for. Jeg ved dog også at min søns far vil tage kampen op og søge bopælen.

er jeg helt galt på den ved at ville beholde vores søn hvor han er, når han er så sårbar som han er? For jeg bliver virkelig i tvivl når han far føler så kraftig for en flytningnog et bopælsskift.

jeg har ansat en advokat til at tage samværssager med mig i statsforvaltningen da hans far har en tendens til at være rigtig god til at manipulere både mig og andre. Har jeg virkelig en grund til bekymring? For sidder med en følelse og frygt af at miste mig barn til et nyt sted hvor han vil blive tabt og ikke få den hjælp han har brug for.

mvh. Den fortvivlede
LLstar

Indlæg : 1
Skrevet : 07-08-2017 05:12:05  
Velkommen til, forbered dig på en kamp, hvor du bliver dårligt behandlet, føler dig magtesløs og bliver udstillet af og i et system, der absolut ikke virker efter hensigten, på grund af befolkningens naivitet.

På den måde, kan myndighederne meget bedre fucke det hele rigtigt godt op, for dig og din familie. For landets fremtid. økonomi og velfærd, så er det her hele værd, fordi det vil koste Staten en formue i lange løb. 

Der lommer ikke flere penge ud til familierne, tværtimod.. Der betales for tidligere og nuværende ligegyldige konflikter - måden sager behandles på, samt faglig viden i forhold til konflikthåndtering, gerne en international udgave.

Det er ikke okay !!
« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook