Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen


Bloggen

Deles om barn

jul 7

Skrevet af: Henny Nørgaard
07-07-2011 20:22  RssIcon

Gider I SÅ lige! STOP med det roderi! Er I klar over, at I skubber og klemmer mig både på mit stakkels lille hoved, min mave, mine arme, ben og alting. Føj! I skulle skamme jer, skulle I.

Har haft mit eget lille lune og ganske hyggelige hus helt for mig selv i lang tid, og nu kan jeg høre nogen sige, at jeg skal ud. Og at det skal være nu. Ved I ikke, jeg hader, når nogen taler hårdt til mig?

Ingen kender åbenbart mit behov for tryghed og varme. AV, I presser mig. Er I overhovedet klar over, at børn skal have lov til lege færdig, før I river dem ud af deres leg? Er I totalt uvidende om, hvordan man behandler et barn? Hvad er det for noget at sige, at: ”Nu rydder han (mig) op, gør sig klar og pakker kufferten?” Jeg er aldeles ikke ved at gøre mig klar. Har det super godt her. Kender ikke andre steder, nej! Kender heller ingen andre end mig selv, nej!

Uf, det føles koldt, det her, og mine øjne er aldeles ikke vant til alt det skarpe lys, at I ved det! Ahh, hvad sker der…

Det er nat. Har fået den gave og ære at være sammen med min veninde under fødslen af hendes barn. Den lille fyr tager sig den tid, han mener, er nødvendig for at begive sig ud i en for ham stor og ukendt verden langt fra den trygge, varme hule, hvor han har tumlet, leget og udviklet sig de sidste ni måneder.

To minutter i midnat kommer den lille fine dreng til verden. Luften er stemningsmættet og tæt. Alle følelser har været i spil. Fyldt af glæde over livets under er måske det, der bedst beskriver den nu næsten euforiske stemning. Baby kommer op til mor for få øjeblikke efter møffende at finde frem til madstedet.

Det er langt hen på natten, da jeg omsider må løsrive mig fra den lille familie. Går hele vejen hjem. Må have denne oplevelse lidt for mig selv.

Tænker også på jer her på delebarn.dk og på de forskellige familier, vores børn vokser op i, på de ændringer, der sker i familierne undervejs og på de mange måder, man kan være en familie på.

Min veninde har valgt at være alene om sit længe ventede og højt ønskede barn. Og det bliver således hende, der kommer til at stå for hovedparten af omsorgen, bekymringerne og ikke mindst kærligheden.

Men der er også andre, der med åbne arme står klar til at tage sig af den lille fyr og være hans familie og netværk.

Og så er det, at ordet deles om barn falder mig ind. For er det monstro ikke et barn, som kærlige mennesker må deles om, men også et barn, som selv er delsom/deler ud af sin kærlighed til dem, der bliver dets familie? Uanset, det er den biologiske familie, eller de mennesker omkring en, der bliver til ens familie?

Jeg ved det ikke. Kan bare godt lide at smage på ordet deles om.

1 kommentar(er) indtil nu...


TAK TIL BABA EGBE

Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og efterlod intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

Af Inger Pedersen,   09-08-2019 15:21

Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på Facebook

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig;
hanne.s.jensen@me.com


Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Credit
interesseret i et lån
Hvordan får jeg mit lån inden for 1 uge
Loan Offer
Sv: Er du skilt og uden børn i julen?
HVORDAN JEG FIK MIN MAND TILBAGE
Rask og pålitelig finansieringstilbud
lånetilbud


Copyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook