Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen


Bloggen

Plysbjørne og honningkrukker

jun 21

Skrevet af: Henny Nørgaard
21-06-2011 19:36  RssIcon

”Pludselig lød der en høj rumlen et eller andet sted i nærheden. Plys nikkede. Jeg forstår, hvad du mener, sagde han til sin mave.

Jeg tror, det er – faktisk er jeg sikker på, det er – på tide at få en lille mundsmag af noget godt. ”

Det er min gode ven og filosof, Peter Plys, der taler med sig selv. Og han har bestemt fat i noget, min lille ven. Plys ved, at uden små krukker af honning rundt omkring lige til at gribe til, når der trænges, ja, så går det ikke.

Plys forstår at lytte til sin maverumlen og at høre efter, når den højlydt gør krav på omsorg, pause eller forkælelse.

Så stopper han op, finder en af sine mange krukker, en af dem med honning i naturligvis, og giver mave, hvad mave behøver.

Åh, jeg tror, vi alle kan lære af den lille kloge bjørn.

 

I går mødtes jeg med børnene i en af mine skilsmissegrupper, og noget af det, der optog os var, at en af drengene fortalte om, at han, når han var hos mor, savnede far, og at han, når han var hos far, kom til at længes efter mor. Dette kendte de andre børn også til, og vi fik en lang snak om livet hos henholdsvis mor og far og om forskelle og ligheder mellem deres to hjem. Der blev talt om både det, der er svært og det, der er let, men jeg blev især optaget af det lys, børnene fik i øjnene, da jeg bad dem hver især fortælle om det, de allermest elsker at gøre, når de er hos enten far eller mor, og hvad det særlige i at være sammen med dem betyder.

Så var det, at min søde ven Plys dukkede op, og inspirerede de dejlige børn og mig til hver især at tegne og farve forskellige krukker med lige netop den slags honning, der kan gøre en glad og godt tilpas. Udenpå skrev vi, hvilken honning, der skulle være i krukkerne. Og jeg ville bare ønske, I kunne se vores krukker. Der er krukker med: hyggekrog, knus, læse en bog med.., snakke, lege, cykle, mors stemme, ikke min skyld, fødselsdag, okay, sej, musik, kammerater, is, min hule og mange flere.

 

Hvert barn har nu sin egen hylde med honningkrukker. Krukker, der kan åbnes og hentes næring fra, når der, som hos Plys, lyder rumlen et sted i nærheden, og det er på tide at få en lille mundsmag af noget godt. Uanset, om man er hos sin mor eller sin far.

2 kommentar(er) indtil nu...


Sv: Plysbjørne og honningkrukker

Ej, et dejligt oplæg. Og hvor dejligt at læse at andre børn også tænker som ens egne.
Mine ene dreng sad her for leden og sagde "når jeg er hos far, savner jeg mor og når jeg er hos mor, savner jeg min far".
Min anden søn nikker genkendene, og jeg sidder med en klump i halsen og tænker, hvad kan jeg gøre for at lindre det. Gøre det godt.
Og så læser jeg dit oplæg, og smiler og ser en løsning.
Jeg tror vi skal have Peter Plys hjem til os, og alle hans smukke krukker. Også dem med revner i, og er revnen for stor, så limer vi dem.
Tak....
Knus Linse

Af Linse,   22-06-2011 11:02

TAK TIL BABA EGBE

Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og efterlod intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

Af Inger Pedersen,   09-08-2019 15:21

Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på Facebook

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig;
hanne.s.jensen@me.com


Seneste indlæg

Seneste kommentarer

interesseret i et lån
Hvordan får jeg mit lån inden for 1 uge
Loan Offer
Sv: Er du skilt og uden børn i julen?
HVORDAN JEG FIK MIN MAND TILBAGE
Rask og pålitelig finansieringstilbud
lånetilbud
Sv: Er du skilt og uden børn i julen?


Copyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook