Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen


Bloggen

Bonussøskende

jun 19

Skrevet af: Lea Mommer Hjorth
19-06-2011 12:24  RssIcon

Når det bliver weekend og det vælter ind med delebørn, er dagsordnen ligesom en anden end ellers. Der er lagt i ovnen til en weekend fuld af udfordringer, test af grænser og konflikter. Der er samtidig lagt op til en weekend, hvor børnene igen ses og nyder at lege med hinanden.

Jeg tænker meget over det liv vi har skabt – ikke bare for os selv, men også for 5 børn. Det er jo ikke et liv, som ligner de andre børns… eller måske gør det alligevel, for det er vel mere og mere ”normalt” at det er papfar eller bonusmor der henter efter skole…

Vi har været heldige… meget heldige. Vi har 2 gode match i forhold til vores børn og deres samspil med hinanden. Lille Emil falder lidt udenfor, fordi han er den lille, men de 2 drenge hygger sig sammen og det samme gør de 2 piger. Jeg undrer mig hver gang, de kommer. Når de kommer ind ad døren, er der det sædvanlige hej og goddag krammeri, og så går der 10 min. så er der fuldstændig ro, og en fremmed vil aldrig gætte, at der er 5 børn i huset. De nyder at se hinanden, og har en masse de skal have samlet op fra sidst. Det der er mest underligt er nok, at børnene er som nat og dag, de er himmelvid forskellige. Jeg nægter simpelthen at tro på, at de nogensinde ville finde/vælge hinanden i skolegården. Til daglig får de selvfølgelig også en meget forskellig opdragelse, men det at de så alligevel kan finde hinanden og faktisk nyde tiden sammen i samværsweekenderne, det er jo stort… kæmpe stort.

De er jo et eller andet sted underlagt det valgt Jesper og jeg har taget. De er ikke blevet spurgt om de vil have en ny papfar/mor og en flok bonussøskende, nej det er en del af pakken… men for det meste en god pakke.

1 kommentar(er) indtil nu...


Sv: Bonussøskende

Kære Lea
Min erfaring (dels som bonusmor og mor, og dels som parterapeut) er, at det netop går super godt når børnene er forskellige, netop fordi der ingen forventinger er til dem. Der er ingen voksne, der siger/tænker "De er samme alder, har samme interesser mv, så de bliver da super veninder". Ingen forventninger giver god ro.
VH Line Bassøe - sexolog/parterapeut - linebassoe.dk

Af Line Bassøe,   03-11-2011 22:14

Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på Facebook

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Seneste indlægCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook