Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen


Bloggen

Økonomi - Sådan gør vi….

okt 1

Skrevet af: Helle Laursen Petersen
01-10-2014 11:31  RssIcon

Vi får rigtigt mange spørgsmål omkring økonomi og hvem betaler hvad. Jeg syntes at vi har lavet den ideelle løsning og den vil jeg hermed dele med jer, og håbe at den måske kan være med som inspiration i nogle af de familier hvor det er svært at finde en løsning.

Fakta:

·         2 drenge på 11 & 13 år

·         Fælles forældremyndighed

·         7/7 deleordning

·         2 bopælsadresser - 1 i hvert hjem

Når man har 2 børn i deleordning kan man med fordel have en bopælsadresse i hvert hjem. Det betyder at den offentlige børneydelse bliver ligeligt fordelt hjemmene imellem.

Hvert hjem sørger selv for alt dvs tøj, sko, sportstasker og lignende. På den måde slipper drengene på at bære tasker m.m. frem og tilbage imellem hjemmene – Den eneste udveksling der er, er skoletasken…….

Vi har så oprettet en udgiftskonto hvor vi hver overfører samme beløb hver måned. Fra den betaler vi alle fællesudgifter såsom:

·         Mobiltelefon

·         Skolemælk

·         Skolepenge (friskole)

·         Sportskontingent

·         Lejrskole m.m.

Dog ikke buskort, da det kun er en nødvendighed ift det ene hjem – Det hjem dækker selv udgiften til transport.

1 gang om året tjekker vi kontoen igennem, sikre at vi betaler det korrekte beløb ift udgiftsniveauet. Er der penge i overskud deler vi dem.

Der ud over betaler vi månedlige børnepenge til hinanden, de er selvfølgeligt fradragsberettiget for begge parter.

Lommepenge, her har vi hver vores måde at forvalte det på – OG det kan drengene sagtens håndtere.

Jeg siger ikke denne løsning virker for alle, men den er retfærdig og den virker rigtigt godt for os.

I er meget velkomne til at fortælle hvordan i gør og I er også velkomne til at stille spørgsmål i kommentarfeltet, jeg vil løbende svare hvad der må komme.

God dag til Jer alle.....

6 kommentar(er) indtil nu...


Sv: Økonomi - Sådan gør vi….

Hvordan ville I dele kortene ud hvis I havde 1, 3 eller 7 børn?

Af Kresten LIdegaard,   10-03-2015 21:34

Sv: Økonomi - Sådan gør vi….

Kære Kresten, den er svær - Jeg tror at vi ville lave en fælles kasse hvor alle udgifter/indtægter vedr børnene skulle køre igennem. Har du en god idé?
Mh Helle, delebarn.dk

Af Helle Laursen Petersen,   27-03-2015 10:34

Sv: Økonomi - Sådan gør vi….

Min situation er den samme med 2 børn, 7/7 ordning, 1 bopælsadr. hver. Vi har en fælles konto med hvert sit dankort til. Her indsættes børneydelse samt et fast månedligt beløb fra os hver. Kontoen dækker sport, SFO, mælkeordning, frisør og tøj. Dvs vi køber det tøj børnene skal bruge hos os hver især, men tøjet bliver hos os. Jakker, sko støvler følger børnene og betales også fra kontoen. Det ene barn får højere børneydelse end det andet, og mit tilskud som enlig forsørger indgår ligeligt. Regnestykket går altså ikke lige op, men børnene får det de har brug for.

Af Hannamor,   18-06-2015 10:40

Sv: Økonomi - Sådan gør vi….

Jeg står i en meget vanskelig situation.
Jeg har en datter med 7/7 ordning. Hendes far har aldrig og vil heller ikke betale noget, så som vintertøj, sandaler osv. Sådan har det stået på i 4 år nu. Jeg er på SU.
Jeg har snakket med statsforvaltningen, og de har bedt mig om at søge børnebidrag fra faren for de 4 år vi ikke har været sammen, men nu har de efter 5 måneder givet mit afslag. Hvad gør jeg her? Hvad ville i gøre ?

Af Rikke Nilsson,   26-11-2015 15:53

TESTIMONEY FOR HVORDAN FÅDET MIN EX BACK

Jeg vil gerne dele mit vidnesbyrd til jer alle sammen. Jeg giftede mig med min mand for 2 år siden. Vi begynder at have problemer hjemme, vi holder op med at sove på samme seng, kæmper for små ting, han kommer altid hjem sent på aftenen og drikker for meget alkohol og sove med andre kvinder. Jeg har aldrig elsket nogen i mit liv undtagen ham. Han er mit barns far, og jeg vil ikke miste ham, fordi vi har arbejdet så hårdt for at blive, hvad vi er i dag. For nogle måneder siden besluttede han at leve mig og barnet. Som du ved, er enlig mor måske nogle gange vanskelig, og jeg har ingen til at vende mig til, og jeg var hjerteskæmmet. Jeg ringede til min mor og forklarede alt for hende, min mor fortalte mig om Dr. OGUDU hvordan han hjalp hende med at løse problemet mellem hun og min far, jeg var overrasket over det, fordi de har været uden hinanden i tre og et halvt år og Det var som et mirakel, hvordan de kom tilbage til hinanden. Jeg blev henvist til Dr. OGUDU på sin email: [obuduyang@gmail.com]
og forklar alt til ham, så han lovede mig ikke at bekymre sig om, at han vil gøre en magi for at få ting at komme tilbage til, hvordan det var. Mit problem vil blive løst inden for to dage. Så kastede han en magi for mig og efter to dage kom min kærlighed tilbage og bad mig om at tilgive ham. Jeg er så glad nu. så derfor besluttede jeg at dele mine erfaringer med hver knwoing fuldt ud nogen derude kunne komme igennem det rigtige alt hvad du bare skal gøre er at e-maile ham. email adresse: [obuduyang@gmail.com] han løsninger til følgende

såsom:
1) LOVE SPELL
2) SUCCESS SPELL
3) FÅ MY EX BACK SPELL
4) ægteskabsspil
5) PROMOTION SPELL
6) BESKYTTELSES SPELL
7) STOP EN DIVORCE SPELL
8) HOVEDSAG SPELL
9) WAREWOLF / WITCHES SPELL
10) IMMIGRATION SPELL
11) POWER SPELL
12) SEPERATION SPELL
13) FÅ DIT KIDS TILBAGE SPELL
14) Healing stavning som:

HIV,
KRÆFT,
ASTMA,
IMPOTENS,
LOW SPERM COUNT,
Bareness / infertilitet,

Kontakt ham nu på: Email obuduyang@gmail.com

Af Diana,   21-06-2018 10:17

TAK TIL BABA EGBE

Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og efterlod intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

Af Inger Pedersen,   09-08-2019 15:04

Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på Facebook

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig;
hanne.s.jensen@me.com


Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Sv: Hvad gør du med sorgen over skilsmissen?
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.


Copyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook