Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen


Bloggen

Når delebørn kommer hjem fra ferie i "det andet hjem"

aug 4

Skrevet af: Helle Laursen Petersen
04-08-2013 21:46  RssIcon

ØV ALTSÅ....mit hjerte bløder for 2 små trolde om bord på færgen i dag og det fik mig til at tænke på, hvad dele-børn egentlig kan blive udsat for, når mor og far skal dele det kæreste, som de har !

Altså, 2 dele-børn" som sikkert er afleveret ved færgen af deres far efter endt ferie. Knap har moderen og den nye kæreste sat sig, før hun 2 gange, højlydt siger til børnene, at deres far lyver.. det handler åbenbart om en SMS som tilsyneladende ikke er sendt til hende. SÅ LAD DA VÆR' !!! Hen over hovedet på børnene sviner hun sin eks til om den manglende SMS. SÅ LAD DA VÆR' !!! Øjeblikket efter fortæller hun, hvor meget hun har savnet dem...og fritter dem helt vildt for, hvad de har lavet hos far ! Da den mindste fortæller, at de... har leget med neglelak og at faren også fik på tæerne, så udbryder den nye kæreste: Jeres far er syg.. hans nye kone skal hedde Hans, det er ikke normalt for mænd at tage neglelak på tæerne ! SÅ LAD DA VÆR' !

 Den mindste beretter nu, at de også har holdt hendes fødselsdag hele 2 gange hos far, hvor til moderen blot svarer: Nåhhh...har I det ??

 Sikke et engagement og interesse 

Moderen har åbenbart hørt nok...der er gået 15 min. og hun foreslår, at de skal se en film på IPad - det gider børnene ikke - de vil snakke og fortælle ! Børnene fortæller om næste oplevelse...de har sovet ude i haven under åben himmel, hvor til moderen udbryder: Hvor er han ond...hvad sov I på...frøs I ikke ??

 SÅ LAD DA VÆR' !! Samtalen ebber lidt ud....hun taler med kæresten, da et af børnene afbryder og vil have hendes opmærksomhed...de sidder jo på den anden side af bordet, så moderen kan sidde ved siden af kæresten, mindste barn blev hurtigt skubbet ned af skødet, fordi det var "for varmt" at have hende siddende....barnet bliver stoppet med "Hold nu kæft" - vi har ikke sejlet i 30 min endnu. SÅ LAD DA VÆR !!!

Kære Mor...en tidligere chef lærte mig, at man skal vælge sine kampe ! På afstand og som "tilskuer", virker din kamp unfair og de eneste der taber her, er dine børn ! Jeg tror faktisk, at dine børn har haft en fed sommerferie hos deres far, hvor de sammen har lakeret negle, sovet ude i haven, spist vandmelon (og glemt at børste tænder), leget med mudder og holdt 2 fødselsdage (som du i øvrigt ikke gad at høre noget om). Til gengæld tror jeg ikke, at du måske helt har savnet dine børn så meget, som du siger til dem - så havde du måske ikke efterladt den mindste grædende sammen med sin søster, fordi du og kæresten ikke gad at have hende med op og kigge på mad/buffet....der var færgen ikke engang begyndt at sejle....men det er jo bare min mavefornemmelse !! Jeg fristes næsten til at sige: May the best man win !


Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på Facebook

Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tilbyder rådgivning telefonisk, online og møde i forbindelse med skilsmisse/samlivsophør.

  • Samværs ordninger
  • Bopælsspørgsmål
  • Skilsmisse
  • Hjælp til kontakt til Familieretsshuset.

 Ring til mig på telefon;
+45 42 22 03 30 mellem 9 og 17 på hverdage.Copyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook