Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen


Bloggen

Forelskede kvinder! Vi skal bruge hovedet!

maj 25

Skrevet af: Jenna Christensen
25-05-2012 08:10  RssIcon

Mange  kvinder har svært ved at find ind i rollen som bonusmor/papmor/stedmor

De fleste erkender også, at de ikke kan elske deres bonusbørn, som de elsker deres egne børn, for som en af mine klienter sagde til mig:

"Du kender godt det der tankeeksperiment; at du sidder i en båd, som er ved at kæntre - hvem redder du først, dit eget barn eller den andens barn? Svaret er ikke så svært, vel?"

At blod er tykkere end vand må mange af os bonusmødre sande.

Mænd og kvinder er forskellige.
Not better or worse, just different. Hverken værre eller bedre, bare anderledes.

Da min store søn ville tjene penge på at være sæddonor – satte jeg mig i solen med en kop kaffe for at tænke!

A man can father a child every time he has sex, and a woman can only mother a child every two years or so. En mand kan blive far til et barn hver gang han har sex, og en kvinde kan kun blive mor til et barn hvert andet år eller deromkring.  Men hvad med den mand som er sæddonor – han spreder jo sin sæd i landet og sender sine gener videre til mange tusinde små nye Danskere. Og som set i filmen ”klassefesten” er mænd meget stolte af resultatet når deres sædprøve analyseres til godkendelse og mindre stolte når den får en anmærkning!

Hvor mange æg  banke  findes der i Danmark ?

Jeg tror ikke der findes mange Kvinder der sælger deres æg for penge?  Eller tænker på det!

Tænk hvor mange tv udsendelser der ville blive ”Find dit donorbarn ”

At være en god bonusmor er noget af en balancegang, for hvilken rolle skal man påtage sig? Skal man gå ind i opdragelsen med hud og hår - eller skal man pænt holde sig i baggrunden. Det spørgsmål stiller de fleste bonusmødre sig en million gange, indtil de omsider accepterer, at den rolle, der klæder dem bedst, ligger et sted midt imellem.

Som bonusmor skal man også vide, at man er en vigtig person i familien - men også at man ikke er børnenes mor - og heller aldrig bliver det:

Jeg har jo selv prøvet at leve med dine , mine og vores børn og jeg bestod jo ikke prøven .

Men med den indsigt og forståelse jeg har i dag havde jeg nok klaret det meget bedre!

Jeg håber der kommer meget mer fokus på emnet så vi får forståelse og indsigt i hvor svært mange Bonus mødre har det !

2 kommentar(er) indtil nu...


Sv: Forelskede kvinder! Vi skal bruge hovedet!

Men må vi ikke også sande at vi ikke er så vigtig en person i "familie"? At det som regel handler om andre end os, og meget lidt om os i virkeligheden? Handeler om at klare rollen som halv-tilskuer, halv-medlem af fællesskabet, og alt det i eget hjem? Finde ud af hvad vi så vil lave og synes er rart for en selv når nu man ikke fik "familien" man drømte om, men "bare" manden man drømte om, og resten fulgte med som en del af pakken... Man kan jo godt leve og have det godt sammen uden at skulle alting sammen, det er bare anderledes end "normen" men det gør det jo ikke til mindre værd eller mindre rigtigt...

Af Tørre tænder,   31-05-2012 14:52

TAK TIL BABA EGBE

Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og efterlod intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

Af Inger Pedersen,   09-08-2019 15:24

Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på Facebook

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig;
hanne.s.jensen@me.com


Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Sv: Er du skilt og uden børn i julen?
Sv: Hvad gør du med sorgen over skilsmissen?
Sv: Er du skilt og uden børn i julen?
Loan
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.


Copyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook