Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen


Bloggen

Happy Happy ??

mar 22

Skrevet af: Henny Nørgaard
22-03-2012 08:53  RssIcon

I bogen “Happy Happy” af Marie Sveland m.fl. fortæller flere svenske forfattere om lyksalighederne ved at blive skilt, og hvordan de oplever lykke ved  at gå fra kernefamilie til stjernefamilie.

Fint nok og fred med det. At blive i et dårligt ægteskab, der ikke står til at redde, er ikke til gavn for nogen. Skilsmisse kan være vise sig at være den bedste løsning. Og ikke alle skilsmisser er traumatiske.

Nogle familier kan have stor glæde af, at mor og far går fra hinanden, og at far og mor på den måde viser, at de tager ansvar for at ændre en dårlig stemning, eller noget andet, som ikke var godt.

Men når det er sagt, tror jeg ganske enkelt ikke på en skilsmisse som værende udelukkende Happy Happy. Ligesom det perfekte liv ikke findes, findes den perfekte skilsmisse heller ikke.

Og vi må altså på ingen måde underkende, at for barnet betyder skilsmisse tab. Tab af rigtig, rigtig mange ting.

Hertil kommer alle de forandringer, skilsmissen medfører for barnet.

At flytte frem og tilbage mellem to hjem, for blot at nævne en enkelt,

ville de færreste voksne kunne overskue.

Tab og forandringer, vi som voksne må tage alvorligt.

For barnet må skilsmissen ikke gå hen og blive en overset sorg blot fordi, der er mange skilsmisser, eller fordi far, mor eller begge er godt i gang med deres nye liv.

Ethvert barn står nemlig i sine egne gummistøvler, og uanset at Sveland og andre betegner deres skilsmisser som Happy Happy, er udfordringen altså stadig at lytte til barnet og møde det lige nøjagtig, hvor det er.

I bogen ” Mor og far er skilt- historien om mor og far og mig, finder du et redskab til , hvordan  du hjælper dit barn med få sat ord på følelser, tanker og handlinger. Herved viser du, at du tager dit barns nye situation alvorligt.

Kærlig forårshilsen fra Henny

 

 

 

 

 

 

 

6 kommentar(er) indtil nu...


Sv: Happy Happy ??

SÅ enig. Mor og fars nyfundne frihed, glæde (eller hvad det måtte være), behøver ikke at være børnenes også - "når bare du er glad, er jeg glad" devisen, gælder ikke nødvendigvis med omvendt fortegn.

Af Miss L.,   25-03-2012 12:12

free porn

Bloggen - Happy Happy ??
# free porn

Af TrackBack,   07-08-2012 02:22

http://www.hcg-drops.ca/?attachment_id=28

Bloggen - Happy Happy ??
# http://www.hcg-drops.ca/?attachment_id=28

Af TrackBack,   10-08-2012 04:51

Sv: Happy Happy ??

This is really good information I have visited this blog to read
something fresh and I really admire you efforts in doing so.
Sviluppo applicazioni android
sviluppo siti web

Af James,   03-02-2016 11:31

Yea so happy

Yea soo happy
creareunsitointernet.blog.com/

Af James,   03-02-2016 11:32

TAK TIL BABA EGBE

Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og efterlod intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

Af Inger Pedersen,   09-08-2019 15:12

Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på Facebook

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig;
hanne.s.jensen@me.com


Seneste indlæg

Seneste kommentarer

interesseret i et lån
Hvordan får jeg mit lån inden for 1 uge
Loan Offer
Sv: Er du skilt og uden børn i julen?
HVORDAN JEG FIK MIN MAND TILBAGE
Rask og pålitelig finansieringstilbud
lånetilbud
Sv: Er du skilt og uden børn i julen?


Copyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook