Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen


Bloggen

Den Grimme ælling ! Gå væk ! Du er ikke en af mine !

mar 4

Skrevet af: Jenna Christensen
04-03-2012 14:04  RssIcon

Jeg læste engang om en undersøgelse, der var lavet, hvor ægtefæller skulle svare på, om de ville redde deres mand/kone eller deres barn først, hvis de alle var ved at drukne. Kvinderne ville uden undtagelse redde deres børn først mens de fleste mænd ville redde deres koner først.
Tankevækkende ikk?

Og da jeg modtog en mail fra en mand, der var så bekymret og ked af det over at hans nye kone forlod stuen når hans 2 børn kom på weekend, hvis de ikke blev inde på deres værelser.

Han oplyste at hun i starten af forholdet var kærlig og forstående og efter hun nu har fået 2 børn med ham, havde forholdet til hans børn ændret sig markant følte han!

Han oplyste at han tit havde tanker om at forlade hende og finde kærligheden på ny!!

Det sidste bekræfter jo endnu engang at der er lavet en Amerikansk Undersøgelse om hvor dårlige odds det nye parforhold lever med! 80 % har forladt parforholdet inden for 2- 3 år!

Først tænkte jeg ”Dumme Kælling” og stakkels børn – Jamen hold da op det er jo synd for hele familien!

Jeg svarede brevet med kom og lad mig hjælpe jer – Jeg har prøvet det selv! Og tror jeg ved, hvordan din kone har det og føler !

Jeg husker tydeligt hvordan jeg delte mine weekender op i ”gode” og ”dårlige” Weekender.

De dage hvor jeg havde alle mine 6 børn var GULD og de weekender hvor mine 2 bonus børn kom og var sammen med mine/vores børn var SØLV og de weekender hvor kun vores 2 fælles børn og mine 2 bonus børn var der mens jeg savnede mine 4 børn jeg havde fået med min ex mand Var BRONZE.

Jeg var ikke rigtig lykkelig og min livskvalitet var ramt!

Jeg følte mig ensom og kunne ikke nå mine 2 små børn som jo selvfølgelig var glade de havde jo deres mor og far og deres søskende fra deres fars side!

Jeg havde fornemmelsen at de holdte sammen imod mig – der blev visket når jeg kom hjem og de grinte ikke mere!

Jeg var fremmed i mit eget hus!

Jeg skyndte mig bestemt ikke hjem fra mit job som Børnesygeplejerske – blev gerne lidt længere!

Og har igennem rigtig mange år tigget og bedt om juleaften hver andet år – Det var selvfølgelig nemt at få – den er jo svær at klare for kernefamilien når familie er der hjemme en juleaften.

I det hele taget husker jeg at der ikke var meget hygge, madlavning, nærhed, kram og kærlighed og vist heller ikke meget sex i de dage der var ”Bronze Dage ”

Var mit liv og min livskvalitet pludselig blevet så forværret – eller var det mine tanker, følelser og mit eget hoved der styrede mig – Var jeg en ond person, en dårlig Bonusmor?

Jeg er så taknemlig og glad for jeg har fået min egen Blog på delebarn.dk!

For jeg vil nu kæmpe for at bryde ET KÆMPE TABU og lyse på Kvinden, Bonus moren – Den onde Stedmor!

Vi ved jo at hjemmet og atmosfæren/stemningen styres af kvinden!

3 kommentar(er) indtil nu...


Sv: Den Grimme ælling ! HC ANDERSEN ! Gå væk ! du er ikke en af mine !

Puha, det er lige mit liv du beskriver. Dog har jeg ingen børn fra tidligere forhold. Jeg har en søn på 5 ½ år og bor sammen med hans far. Han har to børn fra tidligere forhold. En søn på 15 og en datter på 13 år. Det er en stor kamp for mig, for faren ignorere alt. Begge børn skyer ingen midler for at starte en kamp hver dag og deres ønske er, at både jeg og deres halv lillebror forsvinder, så de kan have deres far for dem selv.

De kender ikke til orden nej, og når jeg bruger ordet over for dem, flipper de helt ud og så starter kampen.

Når de er her hver anden uge, bor jeg i soveværelset sammen med vores søn, hvor vi hygger hver aften. Jeg kommer ikke ud, før de tager hjem til deres mor om mandagen.

Jeg har hver dag tanker om, om min søn og jeg dog ikke skulle finde et andet sted at bo, for det er uholdbart i længden. Det har nu stået på i 7 år og det bliver værre og værre. Men problemet hos os er, at manden absolut intet ser eller høre.

Af Pia,   04-03-2012 20:39

Sv: Den Grimme ælling ! Gå væk ! Du er ikke en af mine !

HOLD DA OP hvor rammer din sætning bare 100 % i mit hjerte... 5 ting som rammer mig
1.De dage hvor jeg har mine 2 børn var GULD og de weekender hvor mine 2 bonus børn kom var bronze.
2. Føler mig som fremmede i mit eget hus.....
3.Jeg var ikke rigtig lykkelig og min livskvalitet var ramt!
4.Var mit liv og min livskvalitet pludselig blevet så forværret
5.Jeg følte mig ensom og kunne ikke nå mine 2 små børn.....
Jeg kan mærke en kæmpe stik i mit hjerte, når jeg læser sådan et indlæg.......for der står at 80% af det nye parforhold forladt hinanden inden for 2-3 år.....
Jeg har kendt min nye kæreste i 2 1/2 år nu og vi er endnu ikke flytte sammen, i det at jeg fandt han lige efter min skilsmisse og havde ikke lyst til at springe ud i flytte sammen med det samme......men nu stå vi her efter 2 1/2 år og han ønsker at flytte sammen og få 1 fast base...........jeg ønsker det ikke...........hvorfor.......... måske som du skriver det er GULD når jeg har mine egne børn og helt ned til bronze når han kommer............KAN jeg leve med det og vil jeg leve med det???

Af orkidee,   12-03-2012 14:03

TAK TIL BABA EGBE

Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og efterlod intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

Af Inger Pedersen,   09-08-2019 15:25

Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på Facebook

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig;
hanne.s.jensen@me.com


Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Sv: Er du skilt og uden børn i julen?
Sv: Hvad gør du med sorgen over skilsmissen?
Sv: Er du skilt og uden børn i julen?
Loan
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.
Tilbud om lån mellom enkeltpersoner.


Copyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook