Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen


Bloggen

Det er jo bare et par sko, Herregud…

nov 3

Skrevet af: Helle Laursen Petersen
03-11-2011 12:41  RssIcon

Det er jo bare et par sko, Herregud… Og nogle vil måske syntes at dem jeg går i er for små !

Vi har de to skønne delebørn fra hver anden fredag til torsdag morgen ugen efter… Dvs. de skiftes til at være hos os den sidste dag alene… Vi kalder dem alenedage og det er drengene selv der har opfundet disse alenedage… En rigtig god ordning vi alle trives i. Det bedste af begge verdener… skøn tid med drengene og tid til kæresteri og masser af arbejde i den efterfølgende uge…

Drengene har begge adresse hos deres mor, hun er også modtageren af både de offentlige børnepenge og dem fra os. Ingen problemer deri …. Vi har selv valgt at det nemmeste er at vi køber tøj m.m. så vi ikke skal fragte en trailer frem og tilbage mellem hjemmene hver uge. Dog sørger hun for sko, støvler, overtøj m.m. og hun er god til altid at købe en rigtig god kvalitet – Så heller ingen problemer her….

Nu kommer vi til det :) - Jeg elsker sko… og kan da heller ikke lade være med at købe de sejeste sportsko til drengene…. Og så vil de selvfølgelig have dem med hjem til mor… Det syntes jeg ikke er verdens bedste ide! De er ved at bygge nyt hus (tæt på det de bor i nu), de har køer, bor på landet og der er masser af marker, maskiner osv… Et rigtigt drenge-slaraffenland… Bare ikke for fede basket-trainers…. De bliver ret hurtigt ”noget uldne” at se på…. – Hvad gør man så; tager diskussionen med drengene om det faktisk er ret fedt, at de har nogle sko der ikke har været brugt til ”markfræs og bremsestopklodser” – Det er så her jeg heldigvis ikke forventer at de kan sætte sig ind i hvor dejligt det er (for mig) at de har nogle sko til ”pænt” brug…

Heldigvis har vi vores gode samarbejde og drengenes mor forstod mine ”anker” – uden jeg egentlig havde sat ord på dem ! (måske de små poder har sladret om, at jeg sq da er uudholdelig med de SKO!!) Løsningen er at vi (jeg køber, hun betaler) køber et ekstra par ”seje sko”, som vi kan bruge til ”pænt” brug…. Der kommer jo lidt julefester, familiefester, skoletamtam osv det næste stykke tid !

Hvad gør I? Er I også lidt fjollede som jeg? Eller kører det i hver sin lejr?

 

2 kommentar(er) indtil nu...


Sv: Det er jo bare et par sko, Herregud…

Hejsa

Hos os kører sko og tøj seperat. Ikke at de ikke må bruge det som de kommer i hos deres far, men han har selv været ude at inverstere. Det kommer så heller ikke med ned til mig det han køber.

Det eneste jeg har bedt om er at de kommer hjem i noget tilsvarende tøj eller har det med i en pose, sådan at alle korte bukser pludselig ikke er havnet i det ene hjem.

Jeg kan sagtens følge dig i at have et par pæne sko/støvler m.v. - sådan har jeg det også. Fx. skal jeg til at sy jakke/frakke til min datter, men det er en "tage i byen jakke/frakke" og ikke en skole jakke/frakke. Så du er bestemt ikke alene :-)

Hilsner fra Butterfly

Af butterfly,   05-11-2011 16:22

Sv: Det er jo bare et par sko, Herregud…

Hej.
Min datter bor hos mig med besøg hos hendes far hveranden weekend. Jeg modtager børnepenge fra ham og fra den offentlige. Så jeg sørger for alt til hende.
Min samleveres piger er her i samvær 4 dage pr. uge. Moren modtager børnepenge fra ham og fra det offentlige og hun skal sørge for alt. Så hun sender frem og tilbage. Pigerne ønsker sig så tøj her og har efterhånden fået en del, og ja jeg kan heller ikke altid lade være at købe til dem. Så de bruger en kombination af det vi har og det fra deres mor - og så får hun bare rent tøj med hjem i tasken.
Overtøj, sko osv. det sørger hun for! Det er kun ved få særlige lejligheder vi har købt et par sko til dem.
Og ja det virker skam udemærket det hele....

Af Bonusmor,   23-11-2011 15:15

Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på Facebook

Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tilbyder rådgivning telefonisk, online og møde i forbindelse med skilsmisse/samlivsophør.

  • Samværs ordninger
  • Bopælsspørgsmål
  • Skilsmisse
  • Hjælp til kontakt til Familieretsshuset.

 Ring til mig på telefon;
+45 42 22 03 30 mellem 9 og 17 på hverdage.Copyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook